Tänään oli se päivä (30.4)  kun entinen elämä jää taakse. Olen irtisanonut itseni työpaikasta, jossa viihdyin melkein 20 vuotta! No,  pari viimeistä vuotta meni kitkutellessa ja voiden pahoin. Nyt yritän koota taas entisen minäni kokoon ja tehdä työtä josta pidän. Tottakai realiteetit jännittää ja kaikki on kaaosta, mutta mieli on kuitenkin niiiiiiiiiiin hyvä!

Aika menee liian kovaa kun ei voi revetä moneen paikkaan. Teemme remonttia itse ja minä en voi kauheasti auttaa putkien vedossa ja seinien purussa, mutta yhden tolpan olen jo tapetoinnut ja kahvinkeittimet pessyt. Kohta keitellään kahvit ja testataan muut koneet! Nämä sivut muuttuvat  kauniiksi ja virallisemman näköiseksi heti kun saamme enemmän valmiista  tilasta kuvia. Siihen asti tämä sivusto on terapiaa minulle 😉
Tässä vähän esimakua tulevasta tyylistä.

Ruosteista ja nostalgiaa!