Lähtölaskenta on virallisesti alkanut

Tänään oli se päivä (30.4)  kun entinen elämä jää taakse. Olen irtisanonut itseni työpaikasta, jossa viihdyin melkein 20 vuotta! No,  pari viimeistä vuotta meni kitkutellessa ja voiden pahoin. Nyt yritän koota taas entisen minäni kokoon ja tehdä työtä josta pidän. Tottakai realiteetit jännittää ja kaikki on kaaosta, mutta mieli on kuitenkin niiiiiiiiiiin hyvä!

Aika menee liian kovaa kun ei voi revetä moneen paikkaan. Teemme remonttia itse ja minä en voi kauheasti auttaa putkien vedossa ja seinien purussa, mutta yhden tolpan olen jo tapetoinnut ja kahvinkeittimet pessyt. Kohta keitellään kahvit ja testataan muut koneet! Nämä sivut muuttuvat  kauniiksi ja virallisemman näköiseksi heti kun saamme enemmän valmiista  tilasta kuvia. Siihen asti tämä sivusto on terapiaa minulle 😉
Tässä vähän esimakua tulevasta tyylistä.

Ruosteista ja nostalgiaa!

 

 

Unelmat on tehty toteutettavaksi

Keski-ikäinen nainen. Kaupan täti.

Voisinko olla jotain muuta? Voisinko nauttia siitä mitä teen? Olenko liian vanha? Osaanko?

Näitä kysymyksiä olen pyöritelllyt ystävien ja perheeni kiusaksi jo muutaman vuoden.  Kunnes tilaisuus tuli nurkan takaa ja vuoden verran mielessä pyöriteltyäni asiaa,  päätin tehdä unelmistani totta.

Olen aina rakastanut vanhoja tavaroita ja tunnelmallisia kahviloita. Ruosteinen astia on löytänyt aina puutarhasta paikan ja toisen romu on meidän aarre.

Niin..meidän, koska enhän minä tähän yksin rupea, vaan armas romunkerääjä mieheni on tiukasti mukana. Hänen intohimonsa on autot, bensis tavarat,mopot ja muu bensankatkuinen roju.

Tästä alkaa tarina,  jossa kerrotaan Vintage Rusty Cafeen elämän synty. Tervetuloa seuraamaan miten tässä käy!

–kuvat ovat vielä lainattuja, mutta pian saadaan omaa materiaalia 🙂